Jarige Digicel verdubbelt capaciteit en organiseert grootse concert

Digicel upgrades network nov 2014gpIn de afgelopen weken heeft Digicel diverse upgrade werkzaamheden uitgevoerd aan haar 4G data en spraak netwerk. Deze werkzaamheden betreffen de laatste fase van het 4G project dat in april dit jaar werd gestart. Deze capaciteitsuitbreiding was noodzakelijk om te beantwoorden aan de explosieve vraag naar high-speed data diensten. Door deze uitbreiding merken veel klanten van Digicel nu een aanzienlijke verbetering van de snelheid van onze 4G datadiensten. Snelheden tot 10 Mbps zijn nu mogelijk. Digicel heeft al een data abonnement voor SRD 1,99.
Daarnaast viert Digicel op 29 november 2014 haar 7e verjaardag. “Wij zijn trots en blij dat wij samen met de Surinaamse bevolking 7 jaar Digicel mogen vieren. Wij danken in het bijzonder onze klanten voor het vertrouwen dat zij in ons gesteld hebben. Als blijk van waardering naar onze klanten toe geven wij op 20 december a.s. een gratis concert in het A.K. Stadion met Beenie man en Richie Spice uit Jamaica en alle top lokale Surinaamse artiesten. Iedereen is hierbij uitgenodigd om onze 7de jaardag met ons mee te vieren. Tevens zullen er binnenkort veel aantrekkelijke 4G aanbiedingen volgen zodat iedereen snel en voordelig van onze data diensten kan genieten”, aldus Gert Post, CEO van Digicel Suriname.

error: Kopiëren mag niet!