Vermoedelijk roofmoord te Oelemarie in het district Sipaliwini

De politie van Sipaliwini kreeg maandagmiddag een telefonische melding gerapporteerd over een brute roofoverval, waarbij criminelen een Braziliaan hebben doodgeschoten. De politie rukte de volgende dag uit om een onderzoek in te stellen op de plaats van delict. Het is voorshands niet bekend hoeveel daders betrokken waren bij de diefstal middels geweldpleging. Het slachtoffer stond voor de winkel toen hij werd beschoten. Volgens de beller wordt de winkelier vermist.
De regiocommandant van Oost, hoofdinspecteur Amier, geeft aan dat hij nog geen rapportage heeft. Hij heeft intussen maatregelen getroffen en heeft het politieteam naar het gebied gestuurd voor nader onderzoek. Het is vooralsnog niet bekend wat de daders buit hebben gemaakt. Het onderzoek in deze diefstal duurt voort. Het betreft een diefstal door middel van geweld de dood ten gevolg hebbende.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!