Man ontvoert en mishandelt vrouw

De politie van Uitvlugt kreeg maandagavond een bericht binnen betreffende een vechtpartij voor een restaurant aan de Doekhieweg. Ter plekke aangekomen, trof de sterke arm een heer en een dame aan in een wagen die voor een restaurant aan het ruziën waren. De aanleiding van de mishandeling is dat het slachtoffer de relatie met de verdachte niet wilde voortzetten. Dit maakte dat de man haar in het voertuig begon te mishandelen. Uit de verklaring van het slachtoffer blijkt dat zij tegen haar wil is meegenomen. Op het lichaam werden letsels waargenomen. Vanwege de aard van de letsels werd het slachtoffer met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Zij heeft kneuzingen opgelopen aan haar armen en benen. De politie heeft de man ter plekke aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hangende het verdere onderzoek is hij ter zake wederrechtelijke vrijheidsberoving en mishandeling ingesloten. Ook zijn voertuig is derwaarts gesleept. Het onderzoekt duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!