Buren La Pinha uiten hun misnoegen

De buren van club La Pinha in het ressort Munder hebben hun misnoegen geuit tegenover Dagblad Suriname dat zij al te vaak tijdens hun diepe rust geconfronteerd worden met luidruchtigheid. In de ochtend van zaterdag 22 november werd een aantal schoten gelost. Mensen zijn uit hun slaap wakker geschrokken en hebben de politie hierover verwittigd. De politie van Munder heeft ter plekke een onderzoek ingesteld. Volgens de slachtoffers heeft de sterke arm 8 hulzen op de plaatsdelict aangetroffen. “Wij willen graag onze rust behouden en daarom vragen wij de nodige hulp van de politie om op te treden en zeker maatregelen te treffen tegen dit fenomeen. Inspecteur Sjaam Debi-Tewarie geeft aan dat zij inderdaad dit geval gerapporteerd hebben gekregen. Het verdere onderzoek is inmiddels overgedragen aan de recherche van Regio Paramaribo.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!