Man overleden achter het stuur

Een 56-jarige man werd zaterdagmorgen onwel, terwijl hij op Meerzorg ter hoogte van het Veerplein reed. Kort hierna overleed de bestuurder achter het stuur. Dagblad Suriname verneemt dat het slachtoffer waarschijnlijk getroffen is door een hartinfarct. De politie die hierover werd verwittigd, schakelde een arts in die de dood vaststelde. De familie van het slachtoffer reageerde geschokt op het gebeurde. Uit het onderzoek blijkt dat het slachtoffer in een bestelbus reed toen hij op een gegeven moment zich onwel voelde. Hij bracht de wagen tot stilstand. Kort daarna vertoonde hij geen tekenen van leven meer.
De gealarmeerde politie had voor enige tijd de plaats delict afgesloten voor de hulpverlening en voor verder onderzoek. Het lijk werd door een uitvaartdienst afgevoerd naar het mortuarium Na overleg met het Openbaar Ministerie is het stoffelijk overschot van de 56-jarige bestuurder Rakiman D. aan de nabestaanden afgestaan.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!