Taxichauffeur en klant op weg naar Patamacca beroofd

Twee criminelen die samen met een Braziliaan in een taxi zaten, hebben maandagavond op weg naar Patamacca de taxi overvallen. Omstreeks 19.30 uur reed de taxichauffeur met de drie passagiers richting Paramaribo. Op een gegeven trok een van de passagiers een vuistvuurwapen en bracht daarmee een slag toe aan de Braziliaan, die ook meereisde naar de stad. Onder bedreiging van het wapen kon de rover de taxichauffeur tot stoppen dwingen. Het tweetal dwong de Braziliaan en de taxichauffeur uit te stappen. Van beide personen werden hun telefoons afgepakt en ook 150 gram ruw goud, welke de Braziliaans bij zich had. Na de daad stapten beide rovers in de wagen van de taxichauffeur en reden weg. De politie van Moengo werd na de daad in kennis gesteld over het gebeurde. Na goed speurwerk werd het buitgemaakte voertuig op Moengo voor de DSB-bank onbeheerd aangetroffen. De Braziliaan heeft een barstwond opgelopen. De politie van Moengo heeft het verdere onderzoek overgedragen aan de recherche van regio Oost. De daders zijn nog voortvluchtig.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!