Moeder en dochter maken zich schuldig aan mishandeling

Een 21-jarig meisje is in het dorp Apoera is mishandeld door een vrouw en haar dochter. Vanwege de mishandeling heeft het slachtoffer letsels opgelopen. Uit het onderzoek blijkt dat de aanleiding van deze mishandeling een woordenwisseling is geweest tussen de twee dames. Op een gegeven moment ging de moeder van een van de dames zich ermee bemoeien, waardoor zaken uit de hand zijn gelopen. Het slachtoffer stapte toen naar de politie en deed aangifte contra de vechtersbazen. Na de aangifte heeft de politie het tweetal opgespoord en aangehouden. Zij werden na hun voorgeleiding met een ernstige waarschuwing heengezonden. Het Openbaar Ministerie heeft rekening gehouden met het feit dat de betrokken moeder en dochter elk een baby hebben. Het strafdossier contra de verdachten is opgemaakt en opgestuurd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!