Minister Amafo krijgt bezoek drieling Eduards

FRONT Drieling Eduards ontmoeten Minister AmafoDe op 14 oktober geboren drieling Eduards (Dishairo, Dishaira en Shemairo) was gisteren op bezoek bij de minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo), Alice Amafo. Het ministerie kon op de geboortedag geen bezoek brengen aan de kinderen. Moeder Bianca Eduards, die alleenstaand is, had bij de geboorte al vier kinderen waaronder drie dochters en een zoon. Nu is de drieling erbij gekomen. Het ministerie levert tot de leeftijd van 5 jaar met een bedrag een bijdrage aan de opvoeding van deze kinderen. Dit zou het geval zijn met alle drielingen die op het ministerie worden aangemeld. Al de drie kinderen kregen vanuit het ministerie een cadeautje en een gouden bracelet De oma van de drieling is dankbaar voor de ondersteuning. Ze bracht een gospellied ten gehore. De familie is afkomstig uit Balingsula in het district Brokopondo. De kinderen zijn via een normale bevalling geboren in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. (foto:Kevin Ngadimin)

error: Kopiëren mag niet!