BOG blijft acties tegen chikungunya voortzetten

BOG blijft acties tegen chikungunya voorzetten.1‘Het ophalen van grofvuil heeft heel veel bijgedragen als het gaat om de bestrijding van chikungunya, maar naast die actie hebben de gezamenlijke combinaties van acties en verschillende campagnevoeringen waaronder bespuitingen en het geven van voorlichtingen, ook bijdragen dat er een daling is geconstateerd in het aantal chikungunya-gevallen. De resultaten van de gevoerde acties waren heel zichtbaar’, aldus directeur Lesley Resida van het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) gevraagd om een reactie ten aanzien van de resultaten van de gevoerde chikungunya-acties.
De directeur gaf ook aan dat er met de ‘Tap yu bari-campagne’ er speciaal aandacht is gegeven in buurten waar mensen water in vaten opslaan om zo de chikungunya-virus te bestrijden en te voorkomen. Volgens Resida gaat het BOG door met de acties, zodat de bewustwording onder de gemeenschap zal blijven toenemen en om zo de chikungunya onder controle te hebben.
DA

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: