VHP-jongeren Commewijne houdt informatiebijeenkomst

dVHP jongeren Commewijne houdt informatieve bijeenkomstDe jongeren van de VHP in het district Commewijne hebben afgelopen zaterdagmorgen een informatiebijeenkomst gehouden in de Kleine Olifant op Meerzorg. De doel van deze bijeenkomst was om jongeren van het district te informeren en hen warm te houden voor de komende verkiezingen. De informaties hielden onder andere in wat een “first-time voter” moet doen, zoals het controleren van gegevens bij de CBB en ook wat de ‘Oranje Partij’ allemaal heeft gedaan zowel als deel van de oppositie als in de coalitie.
Volgens DNA-lid en hoofdspreker tijdens deze bijeenkomst, Sheilendra Girjasing, weten heel weinig jongeren in het district over de verre gebieden in het district, voornamelijk de plaatsen aan de rechteroever van de Commewijnerivier en Laarwijk. Het is voor de jongeren vooral belangrijk om te studeren en daarom werden de jongeren tijdens deze bijeenkomst ook gemotiveerd om te blijven studeren. Girjasing heeft zijn eigen kantoorruimte in de Kleine Olifant beschikbaar gesteld voor studenten.

error: Kopiëren mag niet!