Seniore burger krijgt rolstoel van Lions Kwatta

Trieloki Niermalsing in zijn nieuwe rolstoel
Trieloki Niermalsing in zijn nieuwe rolstoel
Stichting de Lions van Kwatta heeft zondagochtend een full electrische rolstoel gedoneerd aan de seniore burger Trieloki Niermalsing, die al vijf jaren slecht ter been is. Niermalsing is verkoper op de zondagse markt in Kwatta en heeft een echtgenote en 4 kinderen. Om in zijn levensonderhoud te voorzien verkoopt hij tweedehandse spullen. “Nu kan hij zich in zijn rolstoel makkelijker verplaatsen en kan hij ongehinderd zijn werk blijven doen”, vertelt de voorzitter van de stichting Danny Adjodhia Misser. Niermalsing is de stichting dankbaar voor deze geste. De rolstoel is mogelijk gemaakt door medesponsoring van Salik autoparts. Een van de leden, Raj Jadnanansing, vertelt dat de stichting zich de komende tijd intensief zal bezighouden met projecten op agrarisch-en onderwijsgebied. Vooral minderbedeelde kinderen en bejaarden mogen op de ondersteuning van de stichting rekenen.
ASP

error: Kopiëren mag niet!