New Homes Development: ‘Betaalbare huizen voor het volk’

IFNew Homes Development heeft afgelopen zaterdag een presentatie gehouden in de Express Hall in Meerzorg. Volgens sales director Kenneth Zandvliet zullen zij een panelenfabriek opzetten in Suriname om mensen een goedkope oplossing te bieden om een huis te bouwen. De prijzen zullen variëren tussen de $ 15.500 tot $ 45.000 en de huizen zullen binnen 7 dagen worden gebouwd. De overheid zal via de banken zorgen voor een 7% rente regeling. Dc Remie Pollack van Commewijne, die aanwezig was, gaf aan dat dit project voor een ieder is die al beschikkingspapieren heeft van zijn grond. In zijn 23-jarige carrière in het district heeft Pollack altijd gepleit voor de woningnood. En nu is er een oplossing. Dc Pollack, die ook waarnemend dc is in het district Saramacca, gaf aan dat er nog een peiling moet komen in Saramacca om de omvang van de woningnood te meten. Dit project, dat al gestart is in Para en op Lelydorp, zal binnenkort ook gaan naar Marowijne.

error: Kopiëren mag niet!