Binda zag vertrek Naarden al aankomen

“Naarden wist in welke moeilijke omgeving hij zou belanden, maar hij heeft hen het voordeel van de twijfel gegeven.” Dit zegt Sham Binda naar aanleiding van het feit dat Lucien Naarden zijn KKF-lidmaatschap onlangs opzegde. De Akmos, waar Binda voorzitter van is, heeft Naarden in 2011 voorgedragen tijdens de KKF-bestuursverkiezingen. Binda kan zich terugvinden in de argumentatie van Naarden, waarbij laatstgenoemde aangeeft dat hij vindt dat de KKF niet of onvoldoende opkomt voor de belangen van het bedrijfsleven. “Het gaat bij KKF niet om het belang van het bedrijfsleven, maar om persoonlijk belang. Naarden heeft uit hoofde van een bepaalde verantwoordelijkheid deze stap genomen. De onderliggende reden van dit besluit van Naarden heb ik al zien aankomen”, zegt Binda die weet dat Naarden met goede bedoelingen bij de KKF is gegaan, maar er “helaas gefrustreerd uit is gekomen”. Binda geeft voorts aan dat de besluitvorming binnen de KKF steeds gepleegd word binnen een bepaalde groep. Ook is volgens hem de kamer sterk gepolitiseerd. Een reden waarom volgens Binda een integer man als Naarden besloten heeft naar een andere organisatie te gaan.

error: Kopiëren mag niet!