Lijk 93-jarige aangetroffen in woning

In een woning aan de Kokrikilaan te Houttuin is zaterdagmorgen het stoffelijk overschot aangetroffen van een 93-jarige man. De politie zegt dat het slachtoffer in leven geheten Chawhari Doekhie bijkans twee weken terug was mishandeld door een andere man. De verdachte en het slachtoffer kregen op een gegeven moment een woordenwisseling. Na een ontstane woordenwisseling bewapende de verdachte zich met een eindhout. Hij gooide het vervolgens in de richting van het slachtoffer ten gevolge waarvan de seniore burger een verwonding in zijn gelaat had opgelopen. De 93-jarige man was hiervoor opgenomen in het ziekenhuis. Doekhie was vier dagen voor zijn dood uit het ziekenhuis ontslagen. De behandelende arts had de gapende wond dicht gehecht. De arts had het slachtoffer verwezen naar de kaakchirurg. Het vermoeden bestaat dat Doekhie, een man op leeftijd ten gevolge van de opgelopen letsel om het leven is gekomen. De politie van Houttuin heeft deze zaak overgedragen aan de recherche. De verdachte die meer bekend staat als ‘Opa’ wordt door de politie opgespoord. De recherche heeft een onderzoek opgestart tegen de verdachte.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!