21-jarige jongeman ontvoert zwangere vrouw

Een 18-jarige zwangere vrouw was vrijdagavond door haar 21-jarige ex-vriend ontvoerd. Hij is thuis bij het slachtoffer geweest. Op dat moment was de 18-jarige vrouw samen haar moeder en minderjarige broer en zussen thuis. De verdachte droeg de huisbewoners op om de woning open te doen. Volgens de moeder had zij uit vrees de woning op slot gedaan, omdat de verdachte zich bewapend had met een ijzeren staaf. Op een gegeven moment lukte het de verdachte om een raam te forceren en door de opening naar binnen te gaan. De verdachte nam daarna de zwangere vrouw, tegen haar wil in, mee in de auto. Hij reed richting Awaradam. De moeder raakte in paniek en informeerde de politie hierover. De sterke arm kwam gelijk in actie en zette een zoektocht op touw.
De surveillancepolitie kwam de auto op het spoor. De verdachte reed met gedoofde lichten een zandpad in. Het lukte de agenten om de verdachte aan te houden. Het slachtoffer was erg overstuur. Zij vertelde de politie dat zij inmiddels een andere relatie is begonnen. De verdachte is ondanks herhaaldelijke waarschuwingen om haar met rust te laten, toch bij haar thuis geweest. Hij was volgens het slachtoffer in beschonken toestand bij haar geweest. Bij zijn aanhouding werd de verdachte emotioneel. Hij vertelde de politie dat hij niets met haar zou doen. Hij was daar alleen om met haar te praten. De vrouw heeft aangifte gedaan van vrijheidsbeneming en poging tot verkrachting. Hangende het verdere onderzoek blijft de verdachte in politiearrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!