Taekwondoka's gaan voor finaleplekken Cacso Games

De taekwondodelegatie, Jurmen Amiena, coach Rodney Wijnaldum, Kevin Fernald en Tosh van Dijk, in gesprek met delegatieleider Dorcas Joedoleksono (foto: VSJS)
De taekwondodelegatie, Jurmen Amiena, coach Rodney Wijnaldum, Kevin Fernald en Tosh van Dijk, in gesprek met delegatieleider Dorcas Joedoleksono (foto: VSJS)
“Ik wil uiterst gaan en zal zeker proberen een finaleplek te halen”, zegt de gemotiveerde taekwondoka Kevin Fernald. Zondagochtend komt hij in actie in de klasse ‘fly’ onder 58 kilo bij de 22ste Centraal-Amerikaanse en Caribische Spelen (Cacso) in Vera Cruz. Fernald zegt dat het trainingskamp van Miami een maand geleden hem heel goed zal doen. Hij zal daarom de nodige tools opgedaan op het trainingskamp weer toepassen in zijn eerste wedstrijd. Bij de trainingstage heeft hij gewerkt aan de zwakke punten, die bloot werden gelegd op eerdere toernooien. Hij heeft ook gewerkt aan conditie en vooral aan scherpte. Daarnaast geeft de taekwondoka aan dat hij hard heeft getraind en wel een finale plaats ziet zitten. “Ik weet dat het moeilijk zal gaan, maar ik ga ervoor”.
Fernald zegt dat hij al een zicht heeft welke deelnemers gaan meedoen in deze klasse, maar weet nog niet tegen wie hij gaat vechten. Hij zegt dat hij pas na de loting gaat weten wie zijn eerste tegenstander zal worden. Fernald zegt dat hij wel weet dat een eliminatiesysteem gehanteerd zal worden en de finale zal later op de dag afgewerkt worden. Meer informatie zal Fernald na de technical meeting krijgen van zijn coach Rodney Wijnaldum.

error: Kopiëren mag niet!