BBS’er houdt schoenendief aan bij openbare markt Nickerie

Een oud-bekende van de politie is vrijdag omstreeks 09.00 uur door een BBS’er aangehouden en overgedragen aan de politie van Nieuw Nickerie. De verdachte verkocht drie paar gestolen schoenen op de openbare markt. De BBS’er die bekend is met het reilen en zeilen van de verdachte, vroeg aan hem hoe hij aan die schoenen was gekomen. Opvallend was dat de schoenen die hij ten verkoop aanbood, nog voorzien waren van de alarmkleppen. Hij verklaarde toen dat hij schoenen had gekregen van de Chinees die tegenover de markt een supermarkt heeft. De BB’-er heeft toen de verdachte met de schoenen meegebracht naar de winkelier. De verdachte viel gelijk door de mand toen de ondernemer hem als ‘fufuruman’ betitelde. Het bleek dat de verdachte de schoenen donderdagavond uit de winkel had ontvreemd en op vrijdagmorgen al probeerde de buit te verkopen, ver benden de prijs. De schoenendief is aan de politie van Nieuw Nickerie overgedragen voor verdere afhandeling. De buit is terug gegeven aan de rechtmatige eigenaar.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!