Lauren Gottlieb vraagt hulp aan Madhuri Dixit

Lauren Gottlieb vraagt hulp aan Madhuri DixitLauren Gottlieb die binnenkort te zien zal zijn in Remo d’Souza’s Anybody Can Dance 2 samen met Varun Dhawanen Shraddha Kapoor, is recentelijk naar Madhuri Dixit gegaan voor hulp. Lauren die geboren en getogen is in Amerika, is niet bekend met de gezichtsexpressies en hippe bewegingen van de Bollywood-dansstijlen en is voor hulp naar Madhuri Dixit gegaan. Lauren”: “Ik ben van Amerika en het gaat me veel tijd kosten om gewend te raken aan de Indiase gezichtsuitdrukkingen en wat je de nakhras en adaayein noemt. Remo heeft aan mij gezegd dat ik naar Madhuri moet om de expressies te leren. Madhuri was lief genoeg om mij hiermee te helpen. Ik ga haar tips gebruiken in de film.”

error: Kopiëren mag niet!