Cardi organiseert workshop voor ontwikkelen kokosindustrie

De organisaties Caribbean Agricultural Research and Development Institute (Cardi) en International Trade Centre (ITC) zullen op 12 en 13 november een workshop houden in het Savannah Hotel op Trinidad voor het ontwikkelen van de kokosindustrie. Het weer opbouwen en duurzaam ontwikkelen van de kokosindustrie in negen landen en behoud ervan werd vorig maand in Guyana, tijdens The Carribean Week of Agriculture, aangekondigd. Dit project zal voorlopig financieel ondersteund worden door de Europese Commissie. Het Surinaamse ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) zal ook deelnemen aan dit regionaal project. Vanuit Suriname zal de agrarische technoloog, Antoinette Djoeneri, deelnemen aan de workshop.

error: Kopiëren mag niet!