Brandstichter Hanna’s Lust in ziekenhuis

De recherche van Regio Midden Suriname heeft de verdachte die afgelopen weekend een volkswoningwoning op het Hanna’s Lustproject in brand zou hebben gestoken, in het ziekenhuis aangetroffen. De recherche is bezig na te gaan hoe de man aan de brandverwondingen is gekomen. Het in brand gestoken huis is de woning van een agente. De verdachte blijkt de ex-vriend van de agente te zijn. Het vermoeden bestaat dat de woning met brandstof is overgoten en vervolgens in brand gestoken. Het geval heeft zich voorgedaan in de nacht van vrijdag op zaterdag 8 november. Het huis met inboedel is nagenoeg geheel door de vlammen verteerd. Uit het onderzoek blijkt dat de verdachte derdegraads brandverwondingen heeft opgelopen. Hij was op basis van de brandletsels opgenomen in het ziekenhuis. De recherche heeft deze zaak overgedragen aan de recherche Kapitale Delicten voor verder onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!