Award voor psychologen

Frontfoto 2De psychologen rr. Henk Essed, dr. Lillian Ferrier en dr. Tobi Graafsma met hun awards. Psychologen over het hele Caribisch gebied zijn bij elkaar gekomen in Suriname voor de Caribbean Regional Conference of Psychology II (CRCP 2014). Deze conferentie is dinsdag 11 november van start gegaan en duurt tot 14 november. Gisteren zijn tijdens deze vijfdaagse conferentie drie psychologen geëerd middels een awarduitreiking. Het gaat om psychologen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd op het gebied van psychologie. De minister van Volksgezondheid, Michel Blokland, heeft tijdens zijn toespraak aangegeven dat het voor Suriname een grote eer is om deze conferentie te mogen hosten. Hij is tevreden met de opkomst van de verschillende psychologen over het hele Caribisch gebied en de participanten van Suriname en het buitenland.
Farzana Abdoel

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: