Asociale scholier verwondt bromfietser met steen

Een bromfietser die dinsdagmiddag na schooltijd samen met een duorijdster richting Lelydorp reed, maakte een onaangename ervaring mee. Op een gegeven moment werd hij belemmerd door een scholier die midden op het bromfietspad liep. De bromfietser toeterde, maar de scholier gaf geen gehoor en liep door. De bromfietser is uiteindelijk gestopt en vroeg de scholier om rekenschap over zijn gedrag. De gewelddadige scholier pakte daarop een steen en wierp die in de richting van de bromfietser. Ten gevolge van deze daad raakte het slachtoffer gewond aan zijn hand en halsstreek. De politie van Lelydorp werd ingeschakeld die op haar beurt de 16-jarige overbracht naar het bureau. Na zijn voorgeleiding heeft de hulpofficier de scholier, na overleg met het parket, in verzekering gesteld. Hangende het verdere onderzoek blijft de asociale scholier in de bak.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!