Amitabh Bachchan zegt sorry voor reactie Jaya

Amitabh Bachchan vraagt  verontschuldigingen voor reactie JayaJaya Bachchan staat bekend als iemand die ervan houdt om openlijk haar mening te uiten. Maar deze keer is haar mening niet echt in de smaak gevallen. Jaya Bachchan vertelde in een interview dat Happy New Year de grootste “nonsens” film van het jaar was, en dat zij alleen er naar gekeken heeft, omdat haar zoon Abhishek erin speelt.
Deze persoonlijke mening is niet in de smaak gevallen bij de meeste personen gerelateerd aan Happy New Year, ondanks dat er een lied erin voorkomt getiteld “Nonsense Ki Night”.
Toen “Big B” Amitabh Bachchan dit bericht hoorde, stuurde hij direct een sms’je naar Shah Rukh Khan met zijn verontschuldigingen. Later op de avond gingen Abhishek en Aishwarya persoonlijk langs om hun verontschuldigingen aan te bieden.

error: Kopiëren mag niet!