Jhauw: “De duivel doet ook zijn deel”

‘De duivel doet ook zijn deel’. Dit is de reactie van Ramsoender Jhauw, voorzitter van de politieke partij PING die afgelopen week in opspraak kwam, nadat volgens politieonderzoek naar voren zou zijn gekomen dat het verhaal van een moordaanslag op zijn leven een leugen was. De politie komt nu echter terug op deze verklaring en biedt publiekelijk haar verontschuldigingen.
“Ik moet sterk staan”, zegt Jhauw aan Dagblad Suriname, “en blijven vertrouwen in God en niet opgeven”. De PING-voorzitter gelooft dat God op een grotere manier werkt dan hij zelf ooit voor mogelijk had gehouden. “Misschien is dit allemaal gebeurd om mij meer bekendheid te geven. Nu is de tijd aangebroken voor overwinning. De overwinning is al ingezet en nu is het slechts een kwestie van verovering.”
Nu weer gebleken is dat hij geen leugens vertelde, omdat leugens van de duivel zijn, roept de partijvoorzitter een ieder op om zich aan te sluiten bij zijn partij. Hij geeft aan dat zijn partij God hoog in het vaandel heeft en dat dit zo zal blijven. Een ieder van klein tot groot kan zich aansluiten bij PING om zodoende het land naar grotere hoogten te helpen brengen.
Aan zijn partijleden doet Jhauw tevens het verzoek om zich niet te laten misleiden, het hoofd koel te houden en zich niet te lenen voor vieze vuile zaken. “Na de berichtgeving in het nieuws vorige week ben ik veel uitgescholden en voor van alles en nog wat uitgemaakt maar vandaag liggen de kaarten anders. Ik verzeker de mensen een grote overwinning”.
Jhauw voorziet een mooie toekomst voor Suriname. “Alles is mogelijk voor zij die geloven. God heeft grote plannen met Suriname maar hij wil de juiste mensen op de juiste plaats hebben. De vis verrot vanaf zijn kop. Dit betekend dat de leiding van het land vernieuwd moet worden”, aldus de voornam van de politieke organisatie PING.

error: Kopiëren mag niet!