Guyanese man aangehouden en opgesloten voor oplichting

Een deel van de goederen die uit handen van de verdachte in beslag zijn genomen (foto PR/KPS)
Een deel van de goederen die uit handen van de verdachte in beslag zijn genomen (foto PR/KPS)

Een deel van de goederen die uit handen van de verdachte in beslag zijn genomen (foto PR/KPS)
Een deel van de goederen die uit handen van de verdachte in beslag zijn genomen (foto PR/KPS)
De 38-jarige Guyanees Imraan R., alias Baccus, is op maandag 3 november aangehouden en in verzekering gesteld door de afdeling Kapitale Delicten. Imraan R. wordt verdacht van oplichting,verduistering en valsheid in geschrifte. Deze verdachte heeft een aantal personen benadeeld in geld en goederen. Zo heeft hij valse bankverklaringen opgemaakt om bij zijn slachtoffers de indruk te wekken, dat hij grote bedragen vanuit het buitenland moest ontvangen. Hierdoor wist hij geld en goederen van zijn slachtoffers lost te krijgen. Naar wat de aangiften aangeven heeft de verdachte zijn slachtoffers voor meer dan srd.200.000,- benadeeld. Verder is komen vast te staan dat deze man ook in Guyana wordt gezocht voor valsheid in geschrifte. Imraan R. blijkt ook illegaal in Suriname te vertoeven.

error: Kopiëren mag niet!