Gewapende beroving op supermarkt Bariumstraat

In een supermarkt op de kruising van de Granietstraat en de Bariumstraat heeft vandaag, op klaarlichte dag, een gewapende overval plaatsgevonden. Rond 10.00 uur kwamen drie personen de supermarkt binnen en bedreigden de bedrijfsleider met wapens. Zij eisten alle kostbaarheden op. Inspecteur Ruben Dijks geeft aan dat ten tijde van de overval twee personen in de zaak aanwezig waren. Er waren geen klanten. De criminelen trokken de roldeur omlaag en gingen vervolgens over tot hun daad. De twee slachtoffers werden onder schot gehouden. De belagers waren allen gemaskerd en gewapend. Twee waren gewapend met vuistvuurwapens en de derde had een jachtgeweer met ingekorte loop bij zich. De belagers vroegen de slachtoffers, onder bedreiging met het wapen ,waar zij hun kostbaarheden hadden verborgen. De slachtoffers hadden geen andere keus dan aan de eis te voldoen. Na hun daad reden de rovers weg in een wit gelakte Nissan terreinwagen van de benadeelde. De buit betreft een onbekend geldsbedrag en mobiele telefoons. De slachtoffers werden gekneveld achtergelaten. Volgens inspecteur Dijks hebben de slachtoffers geen letsels opgelopen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!