Onhygiënische restaurant Saramacca gesloten

Onhygienische restaurant Saramacca geslotenDe afdeling Milieu- en Gezondheidsdienst van het districtscommissariaat Saramacca heeft gistermiddag een restaurant laten sluiten met behulp van de politie. Bij controle is gebleken dat de volksgezondheid ernstig in gevaar werd gebracht. De eigenaar heeft de gelegenheid gehad om zaken in orde te maken zoals de wet dat voorschrijft. Daarna kan er weer toestemming gegeven worden voor heropening. De waarnemend districtscommissaris van Saramacca, Remy Pollack, zegt dat er nog meer controles zullen volgen, maar niet wanneer. ‘Als ik dat doorgeef, dan haal ik het verrassingselement eruit.’ De dc belooft een strenge aanpak van eettenten in het district die de regels aan hun laars lappen. Bovengenoemde restaurant mag na het verhelpen van de getroffen wantoestanden weer haar deuren openen. Er is ook een supermarkt gesloten. Van ongedierte zoals ratten en muizen tot niet opgeruimde ruimten werd tijdens de controle geconstateerd. (foto: BIC Saramacca)

error: Kopiëren mag niet!