Leerkrachten accepteren verontschuldiging Adhin niet

Leerkrachten accepteren verontschuldiging Adhin niet2
Leerkrachten accepteren verontschuldiging Adhin niet.1‘Wij willen dat de directeur zich moet verontschuldigen voor de uitlatingen die hij heeft gedaan in de media naar ons toe. Als minister heeft u niet de uitspraken gedaan en wij willen dat Peneux zich verontschuldigt en niet u als minister.’ Dit eiste een groep leerkrachten die zich te voet had begeven naar het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling ten aanzien van de problemen rondom de deelname aan de naschoolse opvang. De leerkrachten waren niet mee eens dat minister Ashwin Adhin zich namens de directeur verontschuldigde voor de negatieve uitspraken, gedaan door de directeur Peneux naar hun persoon als te zijn luie leerkrachten en leerkrachten die vergeleken worden met hen die aan de Watermolenstraat staan.
‘U heeft de ruimte gekregen uw betoog te doen en als er wederzijds zaken zijn geweest die niet correct zijn afgehandeld, verontschuldig ik mij als minister’, aldus Adhin. De minister hield de leerkrachten voor dat hij de eindverantwoordelijke van het ministerie is en dat de directeur van het ministerie onder zijn bewind valt. Volgens de minister zijn er ook genoeg gevallen geweest, waarbij de directeur ook werd beledigd. De aanwezige leerkrachten waren niet mee eens en gaven aan dat de directeur de aanleiding daartoe heeft gegeven en hadden graag dat de directeur zelf zijn verontschuldigingen had aangeboden, hetgeen de directeur niet deed.

error: Kopiëren mag niet!