Geld weggenomen bij winkelinbraak

Bij een inbraak in een winkel annex woning aan de Ephraimzegenweg is vrijdagavond geld buitgemaakt. Ook is er inbraakschade ontstaan. De winkelier die samen met zijn vrouw op dat moment in de winkel bezig was met de verkoop, heeft niets gemerkt van de gekwalificeerde diefstal. De ondernemer gaf aan de krant te kennen dat de indringers een raam van een achterslaapkamer hebben geforceerd. Via die ontstane opening zijn ze de woning binnengedrongen en zijn ervandoor gegaan met een groot geldsbedrag van SRD 7.000, USD 1.000 en Euro 1.000. De inbraak werd later op de nacht ontdekt toen de winkel werd gesloten en de ondernemers naar hun woongedeelte gingen. De politie van Latour heeft de aangifte opgenomen. Inspecteur Hardew Jhinkoe-Rai zegt dat de daders vooralsnog onbekend zijn.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!