Brunswijk verdeelt geld en belooft gratis woningen als hij president wordt

Frontfoto 1Op zondag organiseerde Abop een wijkvergadering te Beekhuizen, vlak naast de Jules Wijdenboschbrug. Volgens Abop-voorzitter Ronnie Brunswijk was de opkomst meer dan verwacht. ‘Het Nieuw Front is allang uitgeschakeld. De verkiezing van 2015 zal worden gestreden tussen Abop en NDP’, zei hij. De partij wil in ieder geval gaan voor presidentschap. “Oen no seri oso moro te mi tron president, wo praati oso (Als ik president wordt, gaan we geen huizen verkopen, maar verdelen)”, waren de woorden van Brunswijk. Ook strooide Bigi Bravo niet meer met geld. Hij telde het nu neer in handen van de door hem gekozen personen op het podium, vooral vrouwen van wie hij de telefoonnummers ook noteert. ‘Dit is mijn systeem’, zei hij.
(Later meer………………….)

error: Kopiëren mag niet!