Ondernemer beschoten bij roofoverval Indira Gandhiweg

Bij een roofoverval aan de Indira Gandhiweg is zaterdagochtend een ondernemer neergeschoten. De man maakte de deur van de woning annex car wash open toen drie mannen via de deur het huis zijn binnen gedrongen. De ondernemer en de groep mensen werden daarbij onder schot gehouden. De overvallers vroegen om geld, ‘pe a moni de’ . Toen de man terugriep dat ze moesten wegwezen, werd op de man geschoten. Hij werd in zijn rechterbovenarm geraakt en moest naar het ziekenhuis. De overige aanwezigen bleven ongedeerd. De overvallers zijn na de schietpartij met een geldbedrag in valuta gevlucht. Inspecteur Hardew Jhinkoe-Rai van Latour geeft aan dat de daders met een personenwagen de plaats hebben verlaten. De buit betreft een geldsbedrag groot USD 6.000,-. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche om de daders op te sporen en aan te houden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!