Drugs- en alcoholverslaafde zoon bedreigt moeder met de dood

Aan de Commissarisweg, een zijstraat van de Indira Gandhiweg, heeft een zoon zijn moeder in het weekend met de dood bedreigd. Alsof dat niet genoeg was, bedreigde hij het huis, waar de moeder in vertoeft, in brand te zullen steken. Het slachtoffer deed vrijdagavond aangifte bij de politie van De Nieuwe Grond. Zij gaf daarbij aan dat haar zoon drugs- en alcoholverslaafde is. De politie heeft onderzoek verricht en in de woning werd een jachtgeweer aangetroffen. Bij nader onderzoek blijkt dat het geweer illegaal is. Hangende het verdere onderzoek is het jachtgeweer in beslag genomen. Ook de verdachte die op dat moment bezopen was, werd door de politie overgebracht naar het bureau. Hij werd daar ter ontnuchtering opgehouden. Naderhand is hij door de hulpofficier voorgeleid en in verzekering gesteld ter zake bedreiging en overtreding van de vuurwapenwet.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!