Carmax hield opendag verkavelingsproject

Op zaterdag werd er in het district Wanica tussen de Sabang- en de Sastrodisoemoweg, bij het Bali Ressort, een opendag gehouden voor het publiek. Aanwezigen konden zich laten informeren over de mogelijkheden om in aanmerking te komen voor een stuk perceel of een sleutelklare woning tegen een 7% financiering. Volgens Ritesh Simbhoedatpanday, marketing manager van Happy Home Real Estate, gaat het om kavels met een grootte vanaf 400 vierkante meter en wordt er volgens de oude stijl gebouwd, namelijk met steen.
De marketing manager gaf aan dat het ressort ongeveer 240 personen kan accommoderen en er verschillende financiering mogelijkheden zijn. ‘Wij werken met alle lokale banken en wij van Happy Home zijn gestart met dit verkavelingsproject om elke Surinamer tegemoet te komen. De aflossingen zijn niet hoog maar zijn afhankelijk van de leeftijd en inkomen en wij bouwen voordeliger’, aldus de marketing manager.
Het verkavelingsproject wordt uitgevoerd door Carmax Autohandel met Happy Home Real Estate en Bouw en Infra NV.

error: Kopiëren mag niet!