19-jarige laat leven in het verkeer

Zaterdagochtend omstreeks half vier heeft de 19-jarige Wishaal Neoerpersad het leven gelaten tijdens een verkeersongeval aan de Gemaalweg in Nickerie. Neoerpersad reed samen met de 20-jarige Preshant Poeran. Volgens omstanders reed Neoerpersad met een vrij hoge snelheid, waardoor hij over de kop is gegaan en in de trens belandde. Neoerpersad is ter plaatse komen te overlijden.
Volgens gewestelijk politiecommandant Robert Rakijo, is Poeran met verwondingen afgevoerd naar het LMSZN. Tot nog toe is hij in het ziekenhuis. De gpc zegt dat het lichaam van de bestuurder ter obductie in beslag is genomen door de politie. Volgens de gpc is de politie nog bezig met het onderzoek naar de doodsoorzaak van de bestuurder. Hij is de zesde verkeersdode van Nickerie. Hiermee is de landelijke verkeersbarometer gestegen naar 67.

error: Kopiëren mag niet!