Telesur geeft zijn Tele.G-klanten meer keuzevrijheid

Zeven jaren na de introductie van de Tele.G-pakketten, zal Telesur zijn benadering vernieuwen. Met de intrede van smartphones en apps in Suriname, is het mobiel gebruik van onze klanten veranderd. Er vindt een verschuiving plaats van bellen en sms’en naar het gebruik van mobiel internet. Omdat de klanteisen voor mobiele services gewijzigd zijn, is Tele.G. genoodzaakt mee te veranderen.
Om te voldoen aan de klantbehoefte aan voordeel, dynamiek en versimpeling wordt als eerste de prepaid propositie gewijzigd. De huidige prepaidpakketten, genaamd Gi Yu, Good Morning en Groovy waren in 2007 afgestemd op verschillende segmenten. Nu, 7 jaren later, moet een nieuw pakket meer toegespitst worden op de hedendaagse klantbehoefte, waarbij de klant zelf kan bepalen van welke voordelen zij gebruik wenst te maken. Ook zullen continu dynamische acties beschikbaar zijn voor bellen en sms’en.
De End of the Month Bonus zal vanaf de introductie van het nieuwe pakket vervangen worden door een nieuwe propositie maximale keuzevrijheid: de klant bepaalt zelf haar voordelen.

error: Kopiëren mag niet!