Politie Brokopondo lost berovingszaak Wakibasoe op

De politie van Brokopondo heeft dinsdag een roofverdachte aangehouden. Het betreft de 51-jarige A.A. die samen met een tot nog toe onbekende persoon een beroving heeft gepleegd in het Wakibasoe-gebied. De mannen hebben daarbij gouddelvers overvallen en gingen ervandoor met een onbekende hoeveelheid ruw goud. De verdachten zijn na de daad gevlucht en hebben zich buiten de armen van de politie gehouden. A.A. is dinsdag door de politie gearresteerd in verband met deze beroving op het goudconcessiegebied in het district Brokopondo. De verdachte heeft een volmondige bekentenis afgelegd bij de politie. Hij is hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld. Zijn comparanten worden nog door de recherche opgespoord.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!