Onderwijzeres beroofd en ernstig mishandeld

Een leerkracht is dinsdagmorgen in haar woning aan de Duisburglaan omstreeks 11:15 uur beroofd en mishandeld. Deze 56-jarige vrouw woont alleen op dat adres. Zij was bezig te koken toen zij op een gegeven moment werd verrast door een nog onbekende man die het huis van de onderwijzeres was binnengedrongen. De man viel het slachtoffer gelijk aan en heeft haar daarbij vuistslagen in het gezicht toegebracht. Ten gevolge van de mishandeling liep het slachtoffer een behoorlijke zwelling en verwondingen op. De indringer maakte sieraden en een onbekend geldbedrag buit. Hoe de dader de plaats heeft verlaten kon niet nader verklaard worden door het slachtoffer noch door de buurtbewoners. Het slachtoffer is na de melding per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Inspecteur Dilipkoemar Bhattoe van Flora geeft aan dat het slachtoffer tot bloedens toe is mishandeld. In haar gezicht heeft zij veel slagen moeten incasseren. Ook sijpelde er bloed uit een aantal verwondingen. De crimineel is vooralsnog niet opgepakt door de politie. Men is bezig met de opsporing en aanhouding.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!