Bestuurder verkeersongeval Esperanceweg in kritieke toestand

Bestuurder verkeersongeval Espiranceweg in kritiek toestand.1De bestuurder van een voertuig is afgelopen weekend betrokken geweest bij een verkeersongeval aan de Esperanceweg. Volgens verklaringen van getuigen zou deze bestuurder kort voor de aanrijding zigzag hebben gereden op de openbare weg. Op een gegeven moment is hij naar links uitgeweken, waarbij de bestuurder met de wagen tegen de beschoeiing van een inrit is aangekomen. Ten gevolge daarvan sloeg de wagen over de kop en vloog over een trens. Uiteindelijk kwam de bestuurder met zijn wagen op een kostgrond tot stilstaand. Volgens de politie van Santo Boma is de bestuurder na het incident met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Hij werd in kritieke toestand opgenomen ter observatie. Het slachtoffer is tot nu toe niet aanspreekbaar. De behandelende arts heeft geen alcohol in het bloed van de bestuurder aangetroffen. De politie vermoedt dat de bestuurder tijdens het rijden een black-out heeft gehad.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!