BAVP’er bedreigt receptioniste met vuistvuurwapen

De buitengewoon agent van politie (BAVP’er) A. heeft zondagmorgen omstreeks 09.00 uur een scene gecreëerd voor een hotel aan de Dr. Sophie Redmondstraat. De man verkeerde onder invloed van alcohol toen hij op een gegeven moment de receptioniste met zijn dienstvuistvuurwapen bedreigde. Uit het onderzoek van de politie van Keizerstraat blijkt dat de telefoon van de agent constant overging, terwijl hij in de hal van het hotel in slaap was gevallen. De receptioniste stuurde een man om de agent te wekken en hem te vragen om zijn telefoon op ‘stil’ te zetten. Nadat de man de BAVP’er had gewekt, werd hij kwaad. A. trok daarbij zijn wapen en bedreigde de receptioniste daarmee. Intussen was de wederhelft van de agent hem komen afhalen. Beide zijn toen naar huis gereden. Thuis aangekomen heeft de agent kennelijk zijn verhaal aan zijn wederhelft verteld, waarna het echtpaar terug naar het hotel keerde om vermoedelijk de verontschuldigingen aan te bieden. De gealarmeerde politie van Keizerstraat die dit geval telefonisch doorgerapporteerd kreeg, was op dat moment bezig met het onderzoek toen de agent samen met zijn echtgenote het hotel binnenstapte. De verdachte BAVP’er werd op aanwijzing van het slachtoffer terstond ontwapend en aangehouden. Deze zaak is voor verdere afhandeling overgedragen aan de politieafdeling OPZ.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!