Barbershop Combe overvallen

Een barbershop aan de Grote Combeweg is maandagmiddag omstreeks 14:00 uur overvallen door twee mannen. Drie barbiers en twee klanten zijn slachtoffer geworden van deze beroving die op klaarlichte dag is gepleegd. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de rovers kort voor de beroving de zaak waren binnen gestapt. Zij deden zich voor als klanten en op een gegeven moment verlieten zij de shop. Na een half uur kwamen de mannen terug waarbij een van hen een vuistvuurwapen trok en daarmee het vijftal bedreigde om plat te liggen. De barbiers en de klanten zijn van hun persoonlijke spullen beroofd. De buit betrof mobiele telefoons, sieraden en wat geld. Na de daad zijn de overvallers in een grijze gereedstaande wagen die vlak aan de overkant van de barbershop stond geparkeerd, ingestapt en weggereden. De slachtoffers hebben geen letsels opgelopen. De politie van Keizertsraat heeft deze zaak in onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!