VHP zal extra aandacht schenken aan minderbedeelden tijdens kerst

Het is net november, maar de voorbereidingen voor kerst starten al. “De VHP is een partij met nationale uitstraling”, vertelt voorzitter Chandrikapersad Santokhi aan Dagblad Suriname. In verband met kerst gaat de VHP in verschillende tehuizen voedselpakketten verdelen. Degenen die geen eigen woning hebben, krijgen speciale aandacht tijdens de feestdagen. “Op kerstavond zullen de kinderen van verschillende tehuizen ook speciale aandacht krijgen in het partijcentrum van de VHP”, vertelt voorzitter Santokhi. Hierbij zal er een kerstman gehaald worden om de kinderen helemaal in kerststemming te brengen en deze dag tot een onvergetelijke te maken. Santokhi zegt dat deze activiteit sinds drie jaren plaatsvindt en dat het jaarlijks zal plaatsvinden. Op alle feestdagen krijgen de minderbedeelden in de Surinaamse samenleving speciale aandacht van de VHP.
Farzana Abdoel

error: Kopiëren mag niet!