Nieuw concept Bergendal biedt meer keuzemogelijkheden

Nieuw concept Berg en Dal biedt meer keuzemogelijkheidHet resort Bergendal heeft in het weekend enkele nieuwe concepten en pakketten via de media aan het publiek gepresenteerd. De genodigden en andere resortgasten genoten klaarblijkelijk van Bergendal nieuwe stijl. Door het aanbieden van nieuwe opties en het uitbreiden van het bestaande tracht het bedrijf om haar klanten een nog aangenamer verblijf te bezorgen, zegt Ben D’Leon, marketing en sales manager van het eco-resort. Door de tarieven van een lodge omlaag te brengen, zal het nu ook aantrekkelijker moeten worden voor zij die op eigen initiatief het ressort wensen te bezoeken. De tarieven voor het verblijf (1 overnachting plus ontbijt) in de lodge zijn teruggebracht naar $90 en indien men met eigen vervoer gaat, is er nog een korting van $10 op. Men kan kiezen uit verschillende pakketten. De pakketten kunnen zijn inclusief ontbijt of lunch of diner en afhankelijk van wat men kiest, wordt de prijs bepaald. Nieuw is ook het a la carte menu, waaruit de bezoekers zelf hun gerechten kunnen kiezen. Dit is in tegenstelling tot het eerder gehanteerde buffetsysteem. ‘Dagjes mensen’ kunnen nu elk moment binnenvallen en een maaltijd in het restaurant bestellen. ‘Daarnaast zijn er voor de aanwezigen op het resort nu extra activiteiten om de quality time van de resortbezoekers te verhogen, zoals picknicken, waarvoor tegen betaling een hele picknick arrangement kan worden klaargezet’, zegt D’Leon. Daarnaast kunnen ouders wat meer tijd voor elkaar hebben doordat ze hun kinderen naar de ‘kid’s activity centre’ kunnen sturen. Hier worden zij onder constant toezicht beziggehouden met spelletjes, tekenen en andere activiteiten.
Voor de romantische koppels is er het diner op maat arrangement, waarbij zij op een eigen plek op het terrein in privésfeer de door hun vooraf bestelde maaltijd op zeer bijzondere wijze kunnen nuttigen. Hierbij hebben ze tevens hun eigen butler ter beschikking. Voor de mensen die zich graag laten verwennen, is de welness weer een optie. Lekker ontspannend genieten te midden van de rustgevende natuur is nu weer mogelijk. Voor de avontuurlijke bezoekers is er een nieuwe jungle trail en wel de ‘Big jungle hike’, waarbij men diep het bos ingaat met de bedoeling de aanwezige dieren en insecten te spotten. D’Leon zegt dat vooral de lokale cultuur in de ambiance van het resort zal worden weergegeven. Zo worden alle bezoekers bij binnenkomst ontvangen met een ‘Bergendal lied’ in het lokaal dialect. Tenslotte is ook de tourist shop weer open voor de bezoekers . Behalve souvenirs die zijn vervaardigd in Brokopondo kunnen de gasten ook snacks en drank in de shop kopen.
Beverly Siland van Surimiles, die een boekingsagent is van Bergendal, zegt dat ze de veranderingen positief ervaart. Ze verwacht dat vooral de Surinaamse klant, die doorgaans van variatie houdt, het meerkeuzeaanbod wel zal waarderen. Het zelf kunnen bepalen wat men wil, in plaats van het vooraf reeds bepaald zijn, is in feite de kern van de wijziging in het Bergendal concept. Alle overige activiteiten die het resort biedt, zoals de populaire canopy, Brownsberg tour en boottocht, vinden normaal voortgang.

error: Kopiëren mag niet!