Akshay Kumar emotioneel op de sets van Baby

Akshay Kumar emotioneel op de sets van BabyBy BollywoodWe hebben Akshay Kumar vaak zien vechten met de slechteriken in films, maar hij heeft een zachte kant en dat uit hij alleen bij zijn geliefden. Akshay is klaar met de opnames voor de film Baby en op de laatste dag van de opname werd de acteur emotioneel tijdens een scene. Akshay, Anupam Kher en filmmaker Neeraj Pandey zijn na een tijdje bij elkaar. Zij hadden samengewerkt in Special 26. Tijdens de opnames heeft Akshay weer een band opgebouwd met hen en op de laatste dag waren zijn ogen vol met tranen. De film wordt geproduceerd door T-series in samenwerking met Krishan Kumar en Shital Bhatia. De opnames van Baby vonden plaats in Abu Dhabi, Istanbul, Kathmandu, Oman, Turkije en India. De film heeft de volgende acteurs Tapsee Pannu, Rana Daggubati, Danny Denzongpa, Kay Kay Menon en Madhurima Tuli. Baby komt uit op 23 januari 2015.

error: Kopiëren mag niet!