Agenten raken slaags met elkaar op politiepost Flora

Twee politieagenten, te weten een aspirant agent van politie en een agent van politie eerste klas, zijn afgelopen week op het politieterrein van Flora slaags geraakt met elkaar. Betrokken agenten zijn van de surveillance De Nieuwe Weg. Zij waren ten tijde van het voorval ondergebracht bij politiepost Flora. Op die bewuste dag waren de politiemannen bezig met een verkeerscontrole. Op een gegeven moment was de aspirant-agent het oneens met de beslissing genomen door de agent in een hogere rang met betrekking tot een bekeuring. Daarover kregen deze twee een meningsverschil op straat. Later toen betrokken agenten binnen kwamen, rapporteerden zij hun chef hierover. Op het volgende moment raakten de agenten op het terrein na de rapportage in een handgemeen. De een bracht de andere een vuistslag toe aan het hoofd. Uit het onderzoek blijkt dat de betrokken agenten buiten hun boekje zijn gegaan. Zij werken in een gedisciplineerd korps en moeten zich weten te gedragen. Hangende het verdere onderzoek zijn de agenten buiten functie gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: