Vijf personen dakloos geworden in Nickerie

5 personen dakloos geworden in NickerieAfgelopen vrijdagavond is de woning van de familie Ramnarainsing geheel afgebrand in de Boonackerpolder in het district Nickerie. Vijf personen zijn dakloos geworden. Het gaat om een hoogbouw woning welke was opgetrokken uit hout en steen. Het onderste gedeelte werd voorheen als bar gebruikt. Omstreeks drie minuten voor half tien in de avond kreeg de brandweer de melding. Volgens adjunct hoofdbrandmeester Stuart Karijoredjo was de brandweer binnen tien minuten op de locatie. Toen de brandweer ter plekke aankwam, was de woning al afgebrand. De brandweer heeft slechts nabluswerk gedaan. Karijoredjo zegt dat toen de brand zich voltrok, de bewoners niet thuis waren. De woning is wel verzekerd tegen brand. De hoofdbrandmeester zegt dat het nog niet duidelijk is wat de oorzaak van de brand is geweest. De politie is nog bezig met het onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!