Criminelen halen kluis betonbedrijf leeg

Tot nog toe onbekende mannen hebben in de nacht van zaterdag op zondag 2 november een kluis van een betonbedrijf aan de Sir Winston Churchillweg leeggehaald. De bewakers die aan het werk waren, hebben niets van de inbraak gemerkt. De indringers zijn ervandoor gegaan met een bepaald geldbedrag dat bewaard was in de kluis. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat een toegangsdeur van het gebouw was geforceerd. De inbrekers hebben via de deur zich toegang tot de kluis verschaft. De inbraak werd zondagochtend omstreeks 05.50 uur ontdekt en aan de politie van Livorno doorgespeeld. Recentelijk hebben criminelen ook geprobeerd in een bedrijf aan de Industrieweg Zuid in te breken. In dit specifiek geval is het de daders niet gelukt om waardevolle spullen buit te maken. Echter werden er sporen van inbraak en vernielingen geconstateerd aan het gebouw. De politie is bezig met de opsporing en aanhouding van de daders.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!