Man mishandelt andere met eindhout

Een zekere meneer R.M. is door een tot nu toe onbekende man mishandeld. R.M. deed hierover aangifte bij de politie van Marienburg. Het slachtoffer had letsels opgelopen en de sterke arm stuurde hem daarom terstond met een visum bij de KNO arts voor behandeling. Volgens de 48-jarige aangever raakten hij en de landbouwer verwikkeld in een woordenwisseling welke geleid heeft tot een handgemeen. Het slachtoffer R.M. heeft een slag moeten incasseren met een stuk hout tegen zijn slaap. De verdachte heeft na zijn daad te plaats verlaten en heeft zich tot nu toe buiten de armen van de politie weten te houden. Uit het onderzoek blijkt dat de verdachte voor landbouwwerkzaamheden daar was geweest. Op een gegeven moment zijn zaken uit te hand gelopen waarbij de heren op de vuist zijn gegaan . De verdachte , ene P.G, wordt door de politie opgespoord.
Saskia bandhan

error: Kopiëren mag niet!