Kernen BEP weerspreken beweringen ABOP-voorzitter

Met grote verbazing hebben wij, kernen van de BEP te Brownsweg, in het district Brokopondo kennis genomen van de bewering van de voorzitter van de ABOP, Ronny Brunswijk ,welke hij in een actualiteitenprogramma op dinsdag 28 oktober heeft gedaan
Het interview in kwestie met Brunswijk is overschaduwd door valse beschuldiging, aantijgingen en onwaarheden aan het adres van de BEP. “Echter hebben wij gemeend onze reactie te beperken tot de uitspraken welke betrekking hebben op onze jongste activiteit te Brownsweg. Brunswijk gaf aan dat de BEP tot tweemaal toe tevergeefs geprobeerd heeft om een massameeting op Brownsweg te beleggen. Volgens zijn bewering waren wij genoodzaakt de eerste massameeting te beëindigen, omdat slechts 8 mensen de meeting zouden hebben bijgewoond. In een poging meer en voldoende mensen op de been te brengen zou de BEP een tweede massameeting hebben georganiseerd. Bij deze gelegenheid zouden mensen uit andere streken in en uit het district naar Brownsweg zijn vervoerd om de meeting bij te wonen. Wij willen met klem ontkennen en dus weerspreken dat de BEP een massameeting heeft belegd dan wel gepoogd heeft te beleggen. Waar het om gaat is dat het hoofdbestuur in het kader van de veldactiviteiten van onze partij de bestaande kernen te Bronsweg, in totaal 8 op zaterdag 11 oktober heeft geherinstalleerd. De herinstallatie van deze 8 kernen is succesvol verlopen. Er is geen sprake geweest van een massameeting, zoals door de heer Brunswijk wordt beweerd, maar een reguliere kerninstallatie-activiteit”, stelt Edwien Sameul namens de kernen van Brownsweg.

“Wij houden ons niet bezig met cabaretshow”

Voorts is het pertinent onwaar dat er slechts 8 mensen bij deze meeting aanwezig waren en dat de BEP bussen heeft ingezet om mensen naar Brownsweg te vervoeren. “Wij hebben geen enkele bus ingezet. Integendeel is het tekenend voor Brunswijk die overal in het land bussen inzet om mensen naar de politieke activiteiten van zijn partij te vervoeren. Wij houden ons niet bezig met cabaretshow dan wel met manipulatie van het volk”.
Al met al ligt het waarheidsgehalte van de beweringen van Brunswijk op het niveau van een sprookjesboek. Tot slot roepen wij alle partijgenoten en sympathisanten op zich niet te laten misleiden, maar standvastig te blijven.

error: Kopiëren mag niet!