Historisch IPSC Level III Openschiettoernooi in Suriname

Met nog enkele dagen te gaan voor de start van het historisch eerste “IPSC Suriname Level III Open 2014” internationaal practicalshooting schiettoernooi is de organisatiecommissie onder leiding van Match Director Rabien Chotkan volledig op schema. Het evenement wordt gehouden van van 7 t/m 9 november 2014 op het MTC trainingscomplex te Rijsdijk in het district Para. De organisatie mikt op een uiteindelijk deelnemersaantal van circa 85, een ongekend aantal voor practical shooting wedstrijden in Suriname tot nu toe. Ten opzichte van vorig jaar wordt een dubbel aantal buitenlandse schutters verwacht, waaronder enkele absolute wereldtoppers, uit de USA, Canada, Jamaica, Nederland, Frans Guyana, Barbados, Trinidad, Aruba en Guyana. In deze wedstrijd zal tevens gestreden om het Surinaamse IPSC Nationaal Kampioenschap.
Er zullen 12 verschillende schietparcours worden verschoten over de twee wedstrijddagen 8 en 9 november (de locale en buitenlandse officials schieten in een “pre match” op vrijdag 9 november), waarna de scores over de benodigde 220 schoten uit een groot kaliber vuistvuurwapen (9mm en groter) zullen worden getotaliseerd. De zorgvuldig uitgekozen schietparcours zullen de schutters niet alleen qua accuratesse op de proef stellen, maar ook qua snelheid en tactisch inzicht. Zowel de opening/registratie als de prijsuitreiking, zal plaatsvinden in Hotel Torarica, op respectievelijk 7 en 9 november, om 2000 uur. De wedstrijd zal op 8 en 9 november steeds om 09.00 uur aanvangen MTC complex in Para.

error: Kopiëren mag niet!