Slachtoffer steekpartij ontslagen uit ziekenhuis

Miquel S., een militair, die donderdagmiddag betrokken was bij een steekpartij aan de Goedheidweg in het ressort Latour is maandagmorgen ontslagen uit de ziekeninrichting. Dit zegt de commandant der militaire politie, Anand Debisarun, aan Dagblad Suriname. Uit het politioneel onderzoek is gebleken dat beide mannen zaten te borrelen voor een winkel. Op een gegeven moment raakten zij verwikkeld in een woordenwisseling welke uiteindelijk leidde tot de steekpartij. Na het strafbare feit nam de messentrekker de benen. De politie van Latour is bezig met het opsporen van de verdachte, echter is dit nog niet gelukt. Het slachtoffer werd in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Men moest operatief ingrijpen. Het slachtoffer heeft twee steken in de buikstreek opgelopen en is hij thans aan de beterende hand.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!